Schatten op zolder (MKA)

Home/Beurs/Schatten op zolder (MKA)
Laden Evenementen

Na 2 jaar corona-onderbreking organiseert de Mineralogische Kring Antwerpen (MKA) dit jaar weer de mini-beurs ‘Mineralogische Schatten op Zolder’.  Wegens verbouwingswerken in de vertrouwde zaal in ’s Gravenwezel gaat Schatten op Zolder dit jaar door in Elzenhof, Edegem op zondag 30 oktober, 10-16 u.  MKA-leden bieden er hun mineralogische overschotten te kijk, te ruil en te koop aan, vaak aan weggeefprijzen of zelfs helemaal gratis voor jongeren en beginnende verzamelaars.

Schatten op Zolder is de ideale gelegenheid om kennis te maken met mineralenverzamelen en met de Mineralogische Kring Antwerpen, MKA.

  • Wat zit er allemaal onder onze voeten in de grond ? U kunt het hier komen bewonderen.
  • Zelf wat gevonden en u wil er meer over weten ? Gewoon meebrengen !
  • Nog nooit door een microscoop gekeken ? Hier gaat de wereld voor u open !

Zoals in het verleden wordt dit een gezellige bijeenkomst waar koopjes te maken zijn en allerlei mineralogische informatie uitgewisseld wordt.

Kennelijk is er stevig opgeruimd tijdens de corona-periode en hebben we daardoor dit jaar een mega-aantal standhouders, dus zeker veel koopjes mogelijk.

Iedereen is héél welkom. Mobiliseer dus ook al uw bekenden om Schatten op Zolder te bezoeken. Voor jongeren en startende verzamelaars zijn er veel (bijna) gratis mineralen en bovendien : ook de inkom is gratis !

 

Informatie

Mineralogische Schatten op Zolder : zondag 30 oktober 2022, 10-16 u

Elzenhof, Kerkplein, ingang via Parklaan, Edegem https://goo.gl/maps/Q3nJ96EWmkrF5pt99

Organisatie :

Mineralogische Kring Antwerpen vzw https://www.minerant.org/MKA/index.html

mka@minerant.org, 03 440 89 87

Ga naar de bovenkant